top of page
förbereda Aubergine

Food4You är ett företag som står för god kvalité till ett bra pris. Detta gör vi genom att ta ansvar för våra produkters kvalitet genom nära samarbete och höga krav på våra producenter. Våra inköp från svenska och internationella samarbetspartners ska ha den kompetens som motsvarar våra kvalitetskrav.
 

Food 4 You är certifierade med IP Livsmedel av Intertek som visar att vi har ett väl fungerande HACCP, samt egenkontrollprogram av företaget. HACCP, Hazard Analysis and Critical Control Points, är ett system för att kontrollera de faror som utgör en betydande risk i verksamheten.

Vi är även MSC- och ASC-certifierade av Intertek, som ett bevis på att vi uppfyller den internationella standarden för ett välskött och uthålligt fiske. Tillsammans kan vi hjälpas åt att skydda fiskbestånden för framtiden.

KVALITETSGARANTIER

För trygga affärer på lång sikt

Här finner du våra certifieringar som borgar för den kvalité som du vet att du får när du köper våra varor. Vi lyssnar på våra kunder, vi vill tillhandahålla det ni behöver för att göra er vardag enklare.

Ansvarsfullt odlat

Hållbart fiske

Certifikat "IP Livsmedel"

1 IP_Livsmedel Certifikat F4Y aug'22 .jp

Certifikat ASC

2  2021 F4Y Certificate ASC Intertek.jpg

Certifikat MSC

1  2021 F4Y Certifikat MSC Intertek.jpg

Kvalitets Policy

kvalité-policy.PNG
bottom of page