GÖR SÅ HÄR
  1. Finhacka löken och vitlöken.

  2. Bryn olja i en kastrull. Häll i spenat, 4 dl vatten och buljongtärning.

  3. Koka ihop med grädden.

  4. Salta och peppra efter smak.

  5. Om ni vill, mixa soppan slät med en stavmixer. Redo att ätas!

8930 Hackad spenat ny design.png

Klicka på bilden för att läsa mer om produkten! 

VEGETARISK SPENATSOPPA

Fyllig spenatsoppa med grädde, lök och vitlök.

ca. 30 min

4 portioner

INGREDIENSER
  • 1/2 påse fryst hackad spenat

  • 1 gul lök

  • 2 vitlöksklyftor

  • 3 dl valfri grädde (vispgrädde, havregrädde eller kokosmjölk)

  • 4 dl vatten

  • 1-2 grönsaksbuljongtärningar

  • Olivolja

  • Salt & peppar efter smak