GÖR SÅ HÄR
  1. Koka brysselkålen så att den precis mjuknar, tar ca 3 minuter. Häll av vattnet.

  2. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs brysselkålen runt om så att den får en lite krispig yta.

  3. Riv över citronskal och pressa över citronsaft. Rör om och häll över brysselkålen i en serveringsskål.

  4. Riv över parmesan. Rör om försiktigt och smaka av med några nypor flingsalt.

Klicka på bilden för att läsa mer om produkten! 

BRYSSELKÅL MED PARMESAN

Brysselkål med parmesan och en skvätt citron. Fräscht och gott!

ca. 15 min

4 portioner

INGREDIENSER
  • 1/2 påse brysselkål

  • 1 msk smör

  • ½ citron

  • 50 gram parmesanost

  • 3 nypor flingsalt