GÖR SÅ HÄR
  1. Börja med att koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

  2. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet.

  3. Skala och hacka vitlöken.

  4. Grovstrimla tomater och spenat.  

  5. Skär kycklingen i små bitar och bryn den i smör i en stekpanna. Salta och peppra.

  6. Tillsätt vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några min.

  7. Servera såsen med pastan.

Klicka på bilden för att läsa mer om produkten! 

Klicka på bilden för att läsa mer om produkten! 

PASTA MED KYCKLING

Pastarätt med kyckling, bladspenat och soltorkade tomater.

ca. 40 min

4 portioner

INGREDIENSER
  • 400 g kycklingbröstfilé 

  • 300 g tagliatelle

  • 250 g fryst bladspenat

  • Vitlöksklyftor

  • 50 g soltorkade tomater

  • Smör

  • 1 tsk salt

  • 1 krm svartpeppar

  • 2½ dl grädde