top of page
QUORNWOK
Vegetarisk wok med grönsaker och quornbitar.
ca. 30 min
4 portioner
GÖR SÅ HÄR
-
Tina quornbitarna.
-
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
-
Skala och skär löken i tunna klyftor.
-
Fräs löken och quorn i oljan ca 2 minuter.
-
Tillsätt wokgrönsakerna och stek ytterligare ca 5 minuter.
-
Rör ner sweet chili, soja och limesaft.
-
Servera med kokt ris och limeklyftor
INGREDIENSER
-
300 g quornbitar (frysta)
-
4 portioner ris (gärna basmati)
-
1 rödlök
-
1 msk olja
-
600 g wokgrönsaker
-
3 msk sweet chilisås
-
1 msk japansk soja
-
1/2 lime (pressad saft)
-
1/2 lime (limeklyftor till servering)
bottom of page