
PANERAD FLUNDRA
Testa denna supergoda panerade flundra tillsammans med ugnsrostade grönsaker och örtsås.
4 portioner
GÖR SÅ HÄR
-
Sätt ugnen på 225 °C.
-
Skär rotsakerna i 1-2 cm tjocka stavar och lägg på en plåt. Skvätt över olivolja och hackad timjan. Salta och peppra.
-
Blanda ihop ingredienserna till örtsåsen.
-
Tillaga fisken enligt anvisningarna.
-
Rotsakerna är klara efter 20-30 minuter när de har blivit mjuka. Tänk på att potatisen blir klar lite snabbare än andra rotsaker.
-
Servera fisken med rotsakerna och den kalla såsen. Smaklig måltid önskar Fisherman!
Klicka på bilden för att läsa mer om produkten!
INGREDIENSER
PANERAD FLUNDRA MED ROTSAKER
-
400 g panerade flundrafiléer
-
1 kg rotsaker (till exempel potatis, morötter och palsternacka)
-
Olivolja
-
Salt
-
peppar
-
1 dl färsk timjan
ÖRTSÅS
-
3 dl crème fraiche
-
Blandade färska eller frysta, finhackade örter (till exempel persilja, gräslök, dill och dragon)
-
En skvätt citron
-
Salt
-
peppar